Om Stjärnan Teknik AB

Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av installationsbranschen. Stjärnan Teknik AB startade vi 2019 och har sedan dess haft en stabil verksamhet. Vi besitter en bred kompetens där vi lägger stor vikt vid kvalitet och en stark kundrelation och står på tre ben; elinstallationer, utbildning och byggkonsultation. Vi sätter kvalitet, yrkesstolthet och säkerhet först eftersom vi vet att det vinner i längden.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vilka är vi?

Efter många år i branschen har vi bestämt oss för att starta upp egen verksamhet. Vi sätter kvalitet, yrkesstolthet och säkerhet först eftersom vi vet att det vinner i längden. Vi står på 3 ben – elinstallationer, utbildning och byggkonsultation.

Vad arbetar vi med?

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster – allt från elinstallation och datanätverk till byggrådgivning och projektledning. Vårt kompetenta team står redo att hjälpa dig med ditt projekt.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss är du alltid välkommen att kontakta oss för en offert. Oavsett storlek på arbetet finns vi alltid här för att prata om det.

Vårt team

Stjärnan Teknik AB består av ett kompetent gäng med bred kunskap inom bygg- och teknikbranschen. Trevligt att träffas!

Dennis

Projektledare / Kontrollansvarig (KA) enligt PBL

Jens

Elektriker / Installatör