Våra el-tjänster

Vi är ett intsallationsföretag med bas i Malmö som utför alla typer av elinstallationer. Med två arbetande delägare sätter vi kundrelationen och ett arbete med bästa kvalitet som högsta prioritet. Med oss får du en engagerad elektriker vid varje tillfälle och vid alla typer av arbeten, både stort och smått. Vi är flexibla och tillgängliga när det passar kunden.

Elinstallation

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som sträcker sig från mindre hemrenoveringar till storskaliga kommersiella projekt, alltid med fokus på att uppfylla våra kunders behov och önskemål. Oavsett om det är för privatpersoner eller företag, är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och skapa enastående byggnader och anläggningar.

Larm och säkerhet

Vi erbjuder skräddarsydda hemlarmlösningar som passar perfekt för dina behov. Oavsett om du behöver en uppgradering eller en helt ny installation, kan vi skapa ett komplett paket som ger dig trygghet och säkerhet i ditt hem.

Datanätverk och fiberoptik

Vi specialiserar oss på datainstallationer och erbjuder även fiberoptisk svetsning för att säkerställa pålitlig och effektiv kommunikation. Oavsett om det är för hemmet eller företaget, kan vi skräddarsy lösningar som möter era specifika behov och krav.

Vårt team

Stjärnan Teknik AB består av ett kompetent gäng med bred kunskap inom bygg- och teknikbranschen. Trevligt att träffas!

Jens

Elektriker / Installatör