Våra byggtjänster

Uppvuxen i snickarsläkt blev det som det blev och jag fortsatte helt enkelt i min far och farfars fotspår. I över 20 år har jag varit i branschen och haft olika roller som snickare, bygglärare, projektledare och kontrollansvarig(KA). Att jag tycker byggnation är roligt förstår ni säkert, men det är också viktigt. Eftersom det är i husen och rummen som vi spenderar en stor del av våra liv. Att då med min erfarenhet kunna hjälpa till och hitta bästa lösningen för just ditt projekt och dina behov är min stora drivkraft. Inget projekt eller fråga är för liten.

/ Dennis Andersson, Projektledare / Kontrollansvarig (KA) enligt PBL

Byggrådgivning - privatpersoner

Du kanske vill renovera själv men har ingen att rådfråga? Vi har över 20 år erfarenhet i branschen och står för kvalitet och säkerhet.

Att köpa ett hus är kanske den största investeringen som vi gör under våra liv. Det kan vara krångligt och det kan finns många frågor. Stjärnan Teknik AB erbjuder därför en byggrådgivning, där du som husägare kan fråga och få svar på dina frågor om hus, byggteknik, produktval, renoveringar m.m. Vi är behjälpliga innan köp, vid planering av renovering, tillbyggnader eller om du helt enkelt vill ha lite inspiration.

Därför tror vi att en byggrådgivning behövs, när du vill riva en ”bärande” vägg, bygga om ditt uterum eller behöver fråga någon om tätskikt och fall till brunnar.

Projektledning - privatpersoner

Vid totalentreprenad, nybyggnation eller större renoveringar behövs ibland stöd för att byggledningen blir så effektiv som möjligt och alla behov tillgodoses. Du som beställare är nämligen byggherre i lagens mening och ges ett stort ansvar både för det byggtekniska och för arbetsmiljön. Vi hjälper till att projektleda bygget och ser till att bra upphandlingar sker, alla samhälls- och lagkraven uppnås, och allt utförs enligt de kvalitetskrav, budget, och tidsram som föreligger. Vi har goda kontakter med seriösa företag och konsulter (arkitekter och konstruktörer).

Kontrollansvarig (KA) enligt PBL.

I de flesta fall när du ska genomföra en större åtgärd på ditt hus eller fastighet, kan gälla en rivnings-, bygg-, eller markåtgärd, så behöver du göra en anmälan eller ansöka om bygglov. I de flesta fall krävs det också då en kontrollansvarig som skall granska dokumentationen och ta fram en kontrollplan för åtgärden. Vi är certifierad kontrollansvarig enligt PBL och kan hjälpa dig i ditt ärende.

Kontakt

Stjärnan Teknik AB består av ett kompetent gäng med bred kunskap inom bygg- och teknikbranschen. Trevligt att träffas!

Dennis

Projektledare / Kontrollansvarig (KA) enligt PBL